sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Torrevieja





Alueella on useita kaupunkeja, jotka ovat kasvaneet kiinni toisiinsa. Torrevieja on vilkas espanjalainen kaupunki, johon myös maan pohjois- ja sisäosissa asuvat espanjalaiset tulevat hoitamaan terveyttään.

Torreviejasta löytyy paljon mielenkiintoisia ostosmahdollisuuksia suurista ostoskeskuksista, kenkätehtaiden myymälöihin ja keskustan pieniin putiikkeihin.
Markkinahumu on jokaisen koettava itse. Liikkeellä kannattaa olla aikaisin aamulla ja jalkaan on syytä varata hyvä kävelykengät, sillä esimerkiksi Torreviejan markkinat täyttävät kaupungin katuja kilometri toisensa jälkeen. Perjantaisin Torreviejassa järjestetään seudun suurimmat markkinat, joilta tekee uskomattomia löytöjä aina vaateista kenkiin, käsitöihin kuin samana aamuna maatilalta poimittuihin hedelmiin. Lähialueilla järjestetään useita pienempiä markkinoita eri päivinä. Halutessanne lähden markkinoille kanssanne ja opastan parhaisiin kohteisiin.

Torreviejassa on mahdollista käydä suomea puhuvan lääkärin vastaanotolla. Matkavakuutusta ei kannata unohtaa ja lisäksi kannattaa hankkia Kelasta kansainvälinen Kelakortti, jota näyttämällä suomalaiset saavat hoitoa kaikissa EU-maissa.